Українець розповів про недоліки Сполучених Штатів Америки і плюси життя в Україні.
Про це Андрій Федоров написав на своїй фейсбук-сторінці.
Українець зазначив, що Америка дійсно грандіозна країна. Але при цьому, чим більше він подорожує по ній, тим більше щасливий, тому, що живе в Києві. Чоловік зазначив, що Україна має масу переваг перед Америкою, які ми просто не цінуємо.

Недоліки життя в Америці, скріншот з відео
Недоліки життя в Америці, скріншот з відео

" І одна з таких речей - сервіс. Україна та Київ можуть читати лекції для Європи та США про клієнтоорієнтованість. Черги скрізь. В Україні я від них відвик. Вранці 20 хвилин в Старбакс. В аеропорту в туалет. У хороших ресторанах часто немає резервації і ти стоїш на вулиці під входом 20-40-90 хвилин. Про черги до лікарів складають легенди. Черга на УЗД може легко бути 5 місяців. А якщо ти не знепритомнів і не стікаєш кров'ю, то швидка ймовірно не приїде", - пише українець.

При цьому українець зазначив, що ціни в Америці досить високі, і звичайно не зрівняються з українськими. Булочка і кава можуть коштувати 15 або 20 доларів, і це не в якомусь затишному кафе, а в звичайних забігайлівках на вулиці.

"Якості хот догів або кави, чистоті туалетів і привітності персоналу на умовному WOG позаздрить будь-яка американська заправка! А так! До цін в більшості штатів додається торговий податок і чайові не нижче 18%. Їх майже не можна не платити. Їх або додадуть в рахунок автоматично або офіціант або таксист може почати з'ясовувати стосунки. Я чув від знайомих багато прикладів, що на клієнтів, які не дали чайові просто кричали", — зазначив він.

Недоліки життя в Америці, скріншот з відео
Недоліки життя в Америці, скріншот з відео

Українець зазначив, що в Америці багато компаній просто не знають, що таке клієнтоорієнтованість. І тому для простого споживача багато що може бути просто незручним.

"Іноді відчуття, що принцип - клієнт завжди не правий. І компанії роблять тільки так як зручно їм, а не тобі. Більшість ресторанів закривають кухню о 9-9:30 вечора. Іноді 8:30. І якщо ти не подбав про вечерю заздалегідь - твій вибір це черга на макдрайв з 30 машин або Мексиканська фритюрниця. Система. Стандарт. А ти ресурс. Давайте цінувати і любити те, що у нас є! Київ і Україну", — підсумував він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, астролог Влад Росс передбачив, чи залишиться Володимир Зеленський на другий термін президентства: "Ніхто не вірив"

Як повідомляв "Знай.uа" , Лукашенко заявив про замах на нього і дітей, винні США: "Посадимо в льох"

"Знай.uа" писав, покійного Кернеса розстріляли 7 років тому