Подружжя волонтерів Олена Куліш та Володимир Альохін загинуло 10 серпня 2014 року від рук бойовиків. Олена та Володимир на початку війни допомагали військовим та людям на окупованих територіях.
Про це повідомили на фейсбук-сторінці "Ukrainian People Magazine".
Під час бомбардувань Олена та Володимир ховали сусідських дітей у своєму підвалі, надавали допомогу літнім сусідам. Також Олена з чоловіком Володимиром привозили їжу українським військовим у Луганський аеропорт.

Фото:"Ukrainian People Magazine"
Фото:"Ukrainian People Magazine"

Вони приїжджали до заблокованих мінними полями стареньких сусідів аби допомогти із харчами та медикаментами. Родину волонтерів вистежили бойовики і захопили 9 серпня, все майно подружжя було знищено, а в їхньому домі окупанти зробили свій штаб.
Волонтери були застрелені 10 серпня 2014 року бойовиками "ЛНР" у селі Переможне (Лутугинський район). Розшукати та поховати їхні тіла вдалося майже через рік. У подружжя волонтерів лишилася донька Лера.

Фото:"Ukrainian People Magazine"
Фото:"Ukrainian People Magazine"

Зазначимо, що 7 травня 2016 року Олену Куліш та Володимира Альохін було нагороджено відзнакою "Народний Герой України" (посмертно).

Нагадаємо, армія скасовується? У Зеленського вирішать долю призову в ЗСУ

Теж, Знай.ua писав колишній учень з "фізруком" пліч-о-пліч захищають Батьківщину: "ставив мені двійки"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.ua на Донбасі під артилерійським обстрілом загинув герой з позивним "Білий": сиротами залишилося троє дітей