У четверг, 12 серпня, погода в Україні зміниться через антициклон Elfi, який принесе сприятливі умови на більшу частину території країни. Також, синоптики попередили, що у південно-східних областях України очікуються грози, місцями шквали 15-20 м/с (I рівень небезпеки, жовтий).

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +25 до +27 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +13 до +16 градусів.

У центральних областях температура вдень від +26 до +28 градусів, вночі – від +16 до +18 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +25 до +27 градусів, а вночі – до +17.

У східних регіонах – вдень від +31 до +33, вночі – від +18 до +20. На півдні температура повітря - від +28 до +30 градусів вдень, нічна – від +18 до +21 градусів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Погода на 12 серпня, фото Укргідрометцентр

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook прогнозувала сильний поривчастий вітер в Україні північно-західного напрямку.

"Перша половина наступного тижня серпня обіцяє скоротитися до +35 +37 градусів", - додала Наталя.

Народний прогноз погоди на 12 серпня в Україні

У цей день вшановується пам'ять апостолів сили, Силуана та інших. У колишні часи помітили, якщо в цей час дні стоять похмурі і прохолодні, то дощу побоюватися не повинно, і роботи в полі можуть тривати без зупинки; коли ж душно і тяжко, і комахи особливо злі і їдкі, то буде дощ.

Нагадаємо, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, наскільки спека в Україні підніметься через 30 років: прогнози експертів.