Одна з найбільших, і навіть єдина державна компанія, яка здійснює пасажирські залізничні перевезення - "Укрзалізниця", продовжує дивувати громадян жахливим станом своїх вагонів.

Цього разу пасажири не витримали і опублікували кадри просто з туалету поїзда, який прямував за маршрутом з Полтави до Кременчука.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Поїзд Полтава-Кременчук, скріншот: YouTube
Поїзд Полтава-Кременчук, скріншот: YouTube

У публікації автори коротко описали ситуацію, не відволікаючись на зайві слова: "Шикарний сервіс від #Укрзалізниця. Поїзд Кременчук-Полтава.". Також автори публікації додали відеозапис, який зробила пасажирка поїзда на свій телефон від першої особи.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Поїзд Полтава-Кременчук, скріншот: YouTube
Поїзд Полтава-Кременчук, скріншот: YouTube

На відображених кадрах можна побачити, як на підлозі в туалетній кабінці просто утворилася калюжа іржавої рідини. Важко навіть уявити, який "аромат" стоїть в цьому місці, і добре, що поки гаджети не можуть передавати запахи.

Пропонуємо нашим читачам детально ознайомитися з кадрами, які з'явилися в мережі:

Також варто нагадати той факт, що днями "Укрзалізниця" пустила новий лакшері еліт поїзд з Києва до Одеси і ось що з цього вийшло: окрім душа, мультимедійної системи, просто біля поїзда, на столичному вокзалі, на пасажирів чекає безкоштовний фітнес: відстань між пероном і вагоном можна подолати стрибком в довжину або шпагатом, ручки відмінно прокачує метання багажу.

Раніше повідомляли, у Харкові "бездонна" маршрутка налякала пасажирів - "Дитина провалиться".

Як повідомляв Знай.uа, "Лакшері-поїзд" Київ-Одеса від Укрзалізниці змучив пасажирів: фітнес і стрибки, як у Волочкової.

Знай.uа писав, "Синій" пасажир влаштував дівчатам пекло в купе "Укрзалізниці": "Спите голенькими?".