Ліонель Мессі став офіційним гравцем Барселони. Про це повідомляє портал New York Times.

Як стало відомо кілька днів тому, Ліонель Мессі покинув футбольний клуб «Барселона», якому віддав половину свого життя. У футболіста закінчився контракт, який він вирішив не продовжувати зі своєю командою.

З футболістом уклав контракт футбольний клуб ПСЖ. Угода на два сезони плюс рік на опціони була підписана через кілька днів після того, як Мессі зі сльозами на очах попрощався з Барселоною.

Ліонель Мессі, фото: fcbarcelonanoticias.com
Ліонель Мессі, фото: fcbarcelonanoticias.com

Мессі вилетів з Барселони в аеропорт Ле Бурже, на північ від Парижа, у вівторок 10 серпня вдень. Там він з'явився, щоб помахати фанатам, які зібралися, щоб привітати його в сорочці з P. S. G.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Клуб скликає прес-конференцію в середу вранці, щоб представити Мессі. За словами функціонерів клубу, його новий контракт розрахований на два роки плюс.

Згідно з угодою, клуб буде платити відомому українському футболісто близько 35 мільйонів євро за сезон, або близько 41 мільйона доларів, величезна сума, але набагато менше, ніж він заробляв в «Барселоні».

Нагадавши, Зеленський привітав каратиста Станіслава Горуну, який завоював бронзу на Олімпіаді в Токіо: "Пишатися". Станіслав Горуна завоював бронзову медаль на Олімпійських іграх

Також, портрет на всю спину і сльози захлинаючись: як фанати відреагували на відхід Ліонеля Мессі з "Барселони"

Як повідомляв портал Знай.ІА, президент Ла Ліги заспокоїв фанатів "Барселони" через Мессі: до Зінченка в МС не перейде