Мільярдер Ілон Маск оселився в незвичайному пересувному будинку площею 35 м2. Незважаючи на його компактність в цьому будинку є все необхідне.

Про це повідомляє Teslarati.

Мільярдер Ілон Маск, який може собі дозволити буквально будь-яке житло захотів жити в маленькому пересувному будиночку. Він орендував будинок в громаді Бока-Чіка, де розташований космодром компанії SpaceX.

Фото: BOXABL
Фото: BOXABL

Варто відзначити, що при необхідності цей будинок складається в куб для перевезення на пікапі в потрібне місце, а потім розпаковується за кілька годин.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В житлі Маска площею всього 35 м2 є все необхідне для комфортного існування і немає ніяких надмірностей. Незважаючи на незвичайність будинку, на подібне житло високий попит. До Ілона Маска в чергу за будинками записалося близько 50 тисяч осіб. Однак главі SpaceX не довелося довго нудитися в очікуванні.

Фото: BOXABL
Фото: BOXABL

Відзначимо, що вартість подібного будинку становить 50 тисяч доларів.

Раніше повідомляли, на Ілона Маска подали в суд за пости в Twitter: що "зайвого" сказав співзасновник Space-X. За минулий рік чоловік вирішив двічі порушити цю угоду, що порушило політику компанії.

Як повідомляв Знай.ua, "Викуси, Маск": українці створили електрокар, що розганяється до 80 км на годину.

Знай.ua писав, стартап інженера родом зі Львова залучив мільйонні інвестиції в США: "це збереже Землю".