На Вінниччині сталася НП там місцевий фермер позбавив волі свого робітника. Чоловік просидів майже добу у спеку без їжі та води.
Про це повідомляє пресслужба МВС України.
Так, стало відомо, що у Вінницькій області один з місцевих фермерів позбавив волі свого робітника. Чоловік зробив це через те, що, на його думку, робітник неналежно відремонтував трактор.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

У заручниках робітник провів майже добу без їжі та води у металевій сушарці для фруктів, яка знаходилась всередині зерносховища, яке ззовні засипане зерном. На допомогу чоловікові прийшла місцева жителька, яка й почула прохання про допомогу. Жінка викликала на місце пригоди правоохоронців, які й визволили робітника, розчистивши лопатами від зерна прохід до дверей металевого бункера, всередині якого знаходилась сушарня.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

За вчинення цього злочину фермеру загрожує до 5 років позбавлення волі. Наразі ведеться досудове слідство.

Нагадаємо, 20-річний українець застрелився у власному дворі після повернення з армії: "Їде дах". Хлопець назвав винуватця свого самогубства.

Як повідомляв Знай.ua, 17-річна дівчина вийшла у вікно 5-го поверху під час вечірки: "П'ючи...". Свідки викликали швидку і потерпілу доставили в лікарню.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Знай.ua писав, 9-класниця повісилася через цькування вчителів та однокласників: "Свиня неосвічена". Школярка вже скаржилася на цькування з боку вчителів