Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні в середу, 11 серпня. До яких змін готуватися українцям в ще один літній день.

Новий пост вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка радує користувачів новим прогнозом.

У середу, 11 серпня в Україні буде в основному сонячна і тепла погода, а спека, вже традиційно буде мешкати на Сході і півдні країни. Найсвіжіше в західній частині країни - в Карпатах.

В основному в більшості областей температура повітря становитиме від 27 до 32 градусів тепла, а на заході +23+28 градусів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Грітися на сонечку будуть жителі півдня і Сходу - +28+34 градуса.

Гарячий антициклон повністю витіснив опади з України. Пройти локальні дощі можуть лише в Прикарпатті, в Криму і на Запоріжжі, однак, нічого серйозного.

Погода в Україні 11 серпня, фото: Facebook
Погода в Україні 11 серпня, фото: Facebook

У Києві ж, в середу буде сухо і сонячно. Наталка Діденко зазначає, що часом буде навіть спекотно - +28+30 градусів тепла.

"Ловіть літо, запасайтеся веснянками, розкішними помідорами, акційними шортами і сарахванчиками, персиками, хорошими мріями на осінь, плануйте своє найкраще святкування Дня Незалежності, купіть нарешті вишиванку з коротким рукавом, дихайте сонцем і милуйтеся розкішним серпнем!"- підсумувала синоптик.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що у світі кардинально зміниться Клімат: що буде з Україною

Як повідомляв Знай.uа, Крим продовжує йти під воду: затоплені будинки, перелякані люди і тотальна зневіра

Також портал Знай.uа писав, що Венеція, Мальдіви та ліси Амазонки постраждали від глобального потепління: топ-10 місць, які скоро зникнуть.