З улюбленої країни українських заробітчан, сусідньої Польщі, прилетіли дуже цікаві новини. Тут стартував набір студентів або навіть учнів для занять у школі "відьмаків". Виявляється організатори проєкту вирішили поєднати рольову гру і масштабний квест по всесвіту популярної гри The Witcher, яка отримала офіційне визнання від CD Projekt Red.

Учасникам належить відправитися на кілька днів до одного з польських замків. Про це стало відомо завдяки повідомленню на порталі школи witcherschool.com.

Школа відьмаків, фото: witcherschool.com
Школа відьмаків, фото: witcherschool.com

За словами організаторів, учні школи відьмаків займатимуться фехтуванням, стрільбою з лука, алхімією, битися з монстрами, а також зможуть зустріти персонажів з відеоігри — Весеміра, Трісс, Філіпу Ейльхарт, Гюнтера О'Діма та інших.

Фанатам франшизи належить досліджувати замок і околиці, розшукуючи заховані там секрети.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Школа відьмаків, фото: witcherschool.com
Школа відьмаків, фото: witcherschool.com

Всі активності будуть в антуражі Всесвіту The Witcher - учасники отримають костюми відьмаків. Навчання йтиме протягом трьох днів англійською мовою - квитки коштують приблизно 15 тис. грн. організатори готові прийняти одночасно до 128 учасників.

Раніше повідомляли, творці саундтреку до культової гри Witcher 3: Wild Hunt-хедлайнери музичної сцени Comic Con Ukraine 2021.

Як повідомляв Знай.uа, робили людей найбагатшими і зживали зі світу: 5 найвідоміших образів в українській демонології.

Знай.uа писав, зйомки другого сезону серіалу "Відьмак" нарешті завершені: як це було.