Українська письменниця Лариса Ніцой, яка відома завдяки своїй твердій позиції щодо захисту української мови, любить викладати різні історії або думку про ту чи іншу ситуацію, що сталася в нашій країні.

Зовсім недавно жінка скаржилася на бездіяльність місцевих держорганів, які відмовилися виплачувати велику суму грошей волотерці. Відомо, що Віта Щокіна подавала проект до спеціально створеної комісії при міській раді. Тоді вона виграла в конкурсі, проте отримала лише дві тисячі гривень на придбання медичних бинтів і грамоту.

Лариса Ніцой, фото: Facebook
Лариса Ніцой, фото: Facebook

Зараз Лариса Ніцой розповіла про ситуацію, що склалася при поверненні до Києва з Луцького Бандерштату. Тоді письменниця захотіла почитати Українські новини, а певний заголовок зробив настрій на весь день.

"Дуже смішна стаття. Дякую українським ЗМІ, що поширюєте таке. Може коли-небудь припиніть мене труїти своїм "скандальна письменниця, та скандальна письменниця". Тим більше, що я не скандалю, а лише прошу: "українською, будь ласка". І тут починається... Не я скандалю. Але ЗМІ роблять опудалом мене. Так я тільки прошу, а в світі он як реагують - не просять, а сумкою по голові. Реготати. Так негламурно накрили гламурну модель. "Міс Молдова" отримала сумкою по голові через російську мову", - йдеться в публікації.

Лариса Ніцой, фото: Facebook
Лариса Ніцой, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Дрібницею треба було, дрібницею! Да дядь Вась?! Ой. Тітко Ларис!", "Сумкою це добре, але якщо покласти туди цегла ефект набагато краще!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, захисниця української мови Лариса Ніцой розповіла про фестивалі: "Не бачу "обколотих", "нанюханих", "угашених"

Як повідомляв "Знай.ua", Лариса Ніцой показала сумні реалії українських дітей: "Коштує 12 тисяч, не можу собі дозволити"

Знай.ua писав, Лариса Ніцой після сутички з "Green Grey" накинулася на українців: "Ви пособники окупантів..."