Минулого року, влітку в поїзді "Укрзалізниці", який прямував із Запоріжжя до Києва ("Маріуполь" - "Київ"), було скоєно напад на Анастасію Лугову.

Дівчина їхала разом зі своєю дитиною, коли до них в купе зайшов невідомий чоловік і почав бити українку. Потім була спроба зґвалтування, проте її вдалося уникнути.

Анастасія Лугова, скріншот: Youtube
Анастасія Лугова, скріншот: Youtube

У квітні нинішнього року нападник помер у СІЗО, а зараз з'явилася інформація, що в поїзді "Львів" - "Маріуполь" розгорівся новий скандал з п'яним пасажиром, який чіплявся до попутниць. Невгамовний пасажир домагався сусідок по купе і не реагував на їх відмову в спілкуванні.

Тоді українець покликав приятеля з сусіднього купе, щоб згодом поцікавитися у дівчат-сплять вони без одягу або переодягаються. У підсумку морально постраждалих вдалося переселити в інше купе після довгих годин розборок з п'яним пасажиром. Його не змогли "зупинити" ні провідниця, Ні начальник поїзда і навіть поліція, викликана в Тернополі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

П'яниця в купе, фото: Telegram
П'яниця в купе, фото: Telegram

Приставучий "сусід" спокійно доїхав до кінцевої станції.

"На ходу потрібно було викинути ушлепка", "Всмислi поліція не змогла впорається?🗿🗿🗿", "Хіба копи не мали права викинути його з поїзда банально за розпивання?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Укрзалізниця запустила нові поїзди Київ-Одеса з підвищеним комфортом: "Як ціна квитка на літак"

Як повідомляв "Знай.ua", "За*бали зі своїми посвідченнями": водій маршрутки в Одеській області вилаяв бійця АТО-пільговика

Знай.ua писав, у Харкові пробновят громадський транспорт: які автобуси закуплять для городян