На офіційній сторінці операції об'єднаних сил (ООС) України в соціальній мережі Facebook щодня з'являються ранкові та вечірні зведення про ситуацію на Донбасі, інформація про поранених, загиблих і про кількість порушень з боку путінських окупантів.
Але ще там розповідають окремі історії наших воїнів, які щодня ризикують своїми життями, щоб захистити мирних громадян від агресії бойовиків і російських військових.

Воїн ЗСУ, фото: Facebook
Воїн ЗСУ, фото: Facebook

9 серпня 2021 року мова в одній з публікацій зайшла про 30-річного Дмитра, який є ровесником Незалежності України.

"Я родом з Житомирщини. Народився в липні, на місяць раніше найважливішої дати в сучасній історії нашої держави. З 1991 року минуло вже 30 років, проте боротьба нашої країни за Незалежність триває. Просто зараз пишеться нова сторінка історії нашої держави. І я пишаюся, що також є серед людей, які причетні до цього процесу", - заявляє воїн ЗСУ.

Воїни ЗСУ, фото з фейсбук
Воїни ЗСУ, фото з фейсбук

Дмитро, як відомо, служить в окремій механізованій бригаді і захищає рідну землю на сході з 2016 року, коли приєднався до лав ЗСУ. Він вирішив, що просто зобов'язаний протистояти агресії.

Нагадаємо, Львівська кав'ярня постелила замість килимка прапор "ДНР": зароблені гроші відправляють ЗСУ

Як повідомляв "Знай.ua", медсестра двічі збігала з лікарні в лікарню на Донбас, поранені не давали спокою: "Сльози відчаю і радості"

Знай.ua писав, український захисник загинув під ворожим обстрілом в зоні ООС - неспокійна доба 7 серпня