Правоохоронці припускають, що жінка найняла кілера для того, щоб ліквідувати свого власного чоловіка.

Подія трапилася у Волинській області, передає прес-служба ГУНП. Поліцейські припустили, що жінка замовила свого чоловіка, а вбивці пропонувала заплатити десять тисяч гривень.

Справа в тому, що жінка, використовуючи особисті документи чоловіка, неодноразово оформляла і отримувала на його ім'я кредити - 200 тис.грн. Щоб їх не повертати, вирішила від нього позбутися і підшукала для цього виконавця.

Правоохоронці провели спецоперації, інсценувавши вбивство чоловіка. Жінку примусили до зустрічі з потенційним вбивцею, що стало доказом злочину. Подія трапилася поруч із сіл Володимиро-Волинського району.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Жінка отримала докази злочину ймовірного вбивства. Після цього сталося її затримання. Звинувачується вона в організації замаху на вбивство згідно ст.115 ККУ.

На даний момент розслідування злочину проводиться прокуратурою Волинської області. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, 20-річний українець застрелився у власному дворі після повернення з армії: "Їде дах»

Як повідомляв Знай.ІА, 17-річна дівчина вийшла у вікно 5-го поверху під час вечірки: "П'ючи..."

Знай.ІА писав, 9-класниця повісилася через цькування вчителів та однокласників: "Свиня неосвічена"