Для всіх українців, які в ці серпневі дні переймаються за курс "зеленого", з'явилися важливі новини. Так, Національний банк України на понеділок, 9 серпня, встановив офіційний курс на рівні 26,83 грн за один американський долар. Таким чином курс знизився на 10 копійок, порівняно з попереднім банківським днем.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби НБУ.

Курс валют, фото: Знай.ua
Курс валют, фото: Знай.ua

Офіційний курс гривні до долара на 9 серпня встановлено на такому рівні: 26,8346 гривень за 1 долар (-0,1049 грн). При цьому курс долара на 6 серпня становив: 26,9395 гривень за 1 долар.

Таким чином, офіційний курс долара впав після дводенного зростання. Курс долара на міжбанку станом на 10:00 6 серпня 2021 року в продажу в порівнянні із закриттям попередньої сесії знизився на 3 копійки до 26,90 гривень за долар, курс в покупці до 26,88 гривень за долар. Курс євро у продажу знизився на 6 копійок до 31,81 гривень за євро.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Також відомо, що за прогнозом аналітиків, в серпні продовжиться зниження долара і євро до гривні, так як збережеться більшість нинішніх факторів. До кінця місяця долар може торгуватися в діапазоні 26,3 - 26,9 грн, євро-в діапазоні 31,2 - 31,9 грн.

Раніше повідомляли, українка змінила місце проживання, але ніяк не може довести це ПриватБанку: "Не наша помилка".

Як повідомляв Знай.uа, Нацбанк нагадав, що робити з монетами, які не приймають магазини: "Ще можна обміняти".

Знай.uа писав, зарплати українців зростуть майже на 20%: в НБУ обіцяють багатий 2022 рік.