Відомий український телеведучий Сергія Притула розповів про українського військового, який крім захисту Батьківщини, ще й намагається допомагати співвітчизникам за допомогою благодійності.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де регулярно ділиться зі своїми шанувальниками новинами на різну тематику. Будь це сфера політики, робоча сфера, або ж сімейні справи.

Цього разу телеведучий повідав про українського військового на ім'я Петро. Він служив у 55-й бригаді, був на війні в найгарячішій фазі, бачив смерть.

Також, він міг залишитися в Збройних силах України, проте фінансовий стан сім'ї залишав бажати кращого, і він розумів, що потрібно забезпечити дочку, після чого земляки відправили його на заробітки в Ізраїль.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

"Важко і багато. Не гребуючи будь-якої роботи. Петро не скиглив. Так, він був командиром, а став різноробочим. Але він знав, заради чого по 18-20 годин на добу. Петро не забув, де він був. І не забув, що війна триває. Кілька разів на рік він обходив у церкві українське суспільство Тель-Авіва-Яффо і просив грошей на армію. Петро акумулював і передавав волонтерам в Україні тисячі доларів. Це крім того, що зі своїх заробітків він відправляв щомісяця частину коштів на різні волонтерські рахунки" - продовжив розповідь про чоловіка Сергій Притула.

По поверненню додому Петро передав чоловік 600 доларів, які залишилися після розподілу коштів між трьома волонтерськими підприємствами. В кінці телеведучий закликав брати приклад з Петро, і не бути байдужим.

Нагадаємо, Олександр Педан показав, що насправді об'єднує його з Сергієм Притулою

Раніше ми писали про те, що Сергій Притула показав, як виросли його діти від двох шлюбів: "ось вам сердечко"

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Нікітюк і Сергій Притула присмокталися один до одного