Перелік чудових місць, куди можна поїхати у вересні цього року. Про це повідомляє портал Новини.LIVE.

Цього літа українці відпочивали переважно на території своєї країни. Основною причиною були карантинні обмеження, які діяли в ряді країн, або необхідність відпрацьовувати робочі дні, пропущені через локдаун.

Болгарія, фото www.booking.com/
Болгарія, фото www.booking.com/

Однак зараз карантинні обмеження стали м'якшими, ніж були до цього і є можливість відвідати інші країни. Це можна зробити навіть восени, адже в жарких регіонах якраз в цей період ідеальний клімат для відпочинку.

Варіанти відвідування даної події.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
  • Чорногорія. Пейзажі цієї країни не залишать Вас байдужими. Відмінні місця для відпочиваючих восени-острови Светі-Стефан і святого Георгія.
  • Болгарія. Відпустка в Болгарії запам'ятається не тільки теплим морем і чистими пляжами. Відправляйтеся в гості в старовинне місто Несебр і будьте готові заглибитися в місцевий колорит, адже 22 вересня країна святкує День Незалежності. І це свято обов'язково супроводжується фестивалями та ярмарками.
  • Марокко. У вересні в цій країні ідеальна погода для відпочинку - ви зможете не тільки поніжитися на пляжі під гарячим сонцем, але і зайнятися активним відпочинком - серфінгом, дайвінгом, покататися на яхті і т. д.

Нагадаємо, в МЗС України закликали українців відмовитися від турецьких курортів: "Є жертви"

Як повідомляв " Знай.ua", український курорт страждати від чергової напасті.

Знай.ІА писав, відпустка без перешкод: як і коли правильно купувати путівки до Туреччини та Єгипту, Поради для українців