У Новомосковськ, в один з магазинів відомої великої мережі "Varus", завезли яблука за захмарною ціною.

Житель Новомосковська, великого районного центру Дніпропетровської області, помітив на прилавках супермаркету новий товар – звичайні яблука першого сорту, ціна на які була вказана в 250 грн за 1 кілограм.

Природно, вартість фруктів обурила відвідувача магазину і той вирішив зняти на камеру даний факт, щоб запитати думки користувачів соцмережі з цього приводу.

"Налітай! P. S. дуже радує добробут жителів Новомосковська", - написали в Telegram-каналі "Чорний список"

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Люди в коментарях неоднозначно поставилися до цієї ситуації, намагаючись пояснити все "помилкою" співробітників, якої допустилися на стікерах. І звичайно ж, багато хто не втримався від іронічних і глузливих виразів.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Варто відзначити, що за даними фахівців, у всіх регіонах України в поточному році очікується досить хороший урожай яблук. Директор ТОВ" Сад Буковини " Віталій Агатій раніше прогнозував, що в 2021 році ціна на яблука складе близько 8-12 грн на внутрішньому ринку. При цьому експерт не виключав, що вартість може впасти ще нижче.

Раніше ми писали про те, що українцю продали печиво з личинками: "Це замість цукрової пудри"

Нагадаємо, що українець купив пшоно з мумією миші: "Вищий сорт". Очевидці відкрили упаковку крупи і дістали звідти "муміфіковану" мишу.

Як повідомляв Знай.uа, дитина мало не з'їв скло в ріжку популярного морозива: "Виробник (не)щастя"

Також портал Знай.uа писав, що комахи окупували торт на вітрині магазину: "Страшний сон ласунів"