В одному з адміністративному округів Москви встановили чагарники у формі різних тварин.

Йдеться про Зеленоград, де однією з фігур був бик, який привернув увагу перехожих. Люди з ним фотографувалися, але згодом туди прийшов обурений чоловік з ножівкою, щоб згодом позбавити скульптуру головної гідності у вигляді яскраво виражені статеві органи.

Він зробив це, і його затримали, але Бик все одно перетворився на корову.

Зелений Бик, фото: Telegram
Зелений Бик, фото: Telegram

Подібне сталося в Новоросійську, де поруч з бізнес-центром "Чорноморський" ще на початку літа з'явився арт-об'єкт — скульптура бика, з такими ж яскраво вираженими статевими органами, які обурили багатьох городян. Вже через два дні прийшли робітники і" кастрували " бика.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Є знаменитий Бик з Уолл-Стріт, а у нас з'явився бичок з горпляжа!)", "Яєчка Бика будуть відполіровані туристами "на щастя"😂", "Ні до села, ні до міста...", - писали користувачі в Інтернеті.

Мідний Бик, скріншот: Youtube
Мідний Бик, скріншот: Youtube

Мідний Бик, скріншот: Youtube
Мідний Бик, скріншот: Youtube

Нагадаємо, українців прокатали в гнилій маршрутці, водій не церемонився: "Відірвіть і покладіть". При цьому водій не відреагував на слова пасажирів.

Як повідомляв "Знай.ua", розлючена українка затримала літак з-за маски: "Душать нас намордниками"

Знай.ua писав, українців прокотили в автобусі з відкритими дверима в спеку: "Не піз*іть, тримайтеся". Користувачі соцмережі активно обговорили дану подію, підтримали небезпечні методи боротьби зі спекою водія.