Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода на вихідних, а також, наступного тижня.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де регулярно повідомляє українцям про те, якої погоди очікувати найближчим часом.

З понеділка в Україні знову очікується підвищення температури повітря. Наталка Діденко прикріпила до публікації діаграму, на якій видно, що в столиці знову буде жарко.

Прогноз погоди в Києві, фото: Facebook
Прогноз погоди в Києві, фото: Facebook

У суботу та неділю, 7-8 серпня в більшості областей очікується від 25 до 30 градусів тепла, а на Сході і південному сході і зовсім +33. На Заході, вже традиційно, погода буде свіжішою - +23+26 градусів тепла, але, до неділі гарна погода прийде туди також.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Дощі на вихідних у більшості областей країни малоймовірні. Хіба що вночі, на лівобережній частині України.

У Києві субота та неділя пройдуть без дощів. 7 серпня температура повітря буде досить комфортною, близько 25 градусів тепла, але, вже в неділю стане спекотніше - 29 градусів.

"Так що панамки, вентилятори, бретельки, солом'яні капелюхи, легковажні шорти - не відкладайте далеко, знадобляться). Між іншим, схоже (за попередніми прогнозами), що наступні вихідні, на Маковея і 15 серпня, також будуть з прекрасною погодою. Але, враховуючи, що літніх уїк-ендів залишилося, як кіт наплакав, варто все ж їх використовувати максимально позитивно, з користю і задоволенням)" - підсумувала Наталка Діденко.

Нагадаємо, що для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки :+ 40 градусів і бурі.