Журналісти вирішили перевірити 7 популярних секонд-хендів у Тернополі.

"У місті є кілька секонд-хендів, де фактично примірочні прозорі - шторки просвічуються, видно, як переодягаються люди. У деяких магазинах продають взагалі зношені речі, які тільки на ганчірки годяться. А в день привозу біля входів купа людей, всі штовхаються, лаються, щоб першими забігти всередину і набрати нові і кращі речі", - розповідає тернополянка Ніна порталу "20 хвилин".

"Євро секонд хенд"

Цей секонд-хенд знаходиться на вулиці Коперника. На третій день завезення вартість одягу становила 165 грн/кг. Завоз по понеділках і тоді вартість складає 217 грн/кг.

джерело: 20 хвилин
джерело: 20 хвилин

Приміщення магазину просторе, одягу багато. Помомо одягу можна купити взуття, дитячі іграшки. Також секонд-хенд розділений на кілька відділів: "Жіночий одяг", "Чоловічий одяг" і "Детячий одяг". Взуття далеко не в кращому стані - майже все потерте і зношене. Одяг виглядає непогано, деякий майже новий.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Примірювальних на весь магазин 5, що замало. У примірювальній є гачки для одягу, килимок. Шторки непрозорі, але потрібно їх добре прикривати.

джерело: 20 хвилин
джерело: 20 хвилин

"Економ клас"

Секонд-хенд знаходиться в центрі міста на бульварі Тараса Шевченка. Тут одяг сортують на "звичайний" і "люксовий". Звичайний одяг оновлюють по понеділках (235 грн/кг в день завезення), люксовий по вівторках (517 грн/кг в день завезення).

У залі є контрольні ваги, тому можна самостійно перевірити скільки коштує річ. У цьому секод-хенді є кілька залів:" Чоловічий одяг"," Жіночий одяг"," Дитячий одяг "і"люксовий одяг".

джерело: 20 хвилин
джерело: 20 хвилин

Крім одягу тут можна знайти взуття та іграшки. Іграшки виглядають добре, на відміну від взуття.

Примірочних всього 4, шторки в них просвічуються. Стеля прямо над примірювальними дзеркальний і створює відчуття дискомфорту адже із залу видно людина, яка переодягається всередині. У примірювальній є гачки для одягу, а також килимок і дзеркало.

джерело: 20 хвилин
джерело: 20 хвилин

Mix brand

Mix brand розташований на вулиці Митрополита Шептицького. У ньому одяг продають на вагу, або ж за фіксованою ціною. У залі є контрольні ваги.

Як і попередні секонд-хенди, цей розділили на кілька відділів. Речі на вагу складені в спеціальних ящиках. Решта ж одяг вже має свої цінники. На багато категорій речей діє знижка до 50 відсотків.

джерело: 20 хвилин
джерело: 20 хвилин

День завезення щоп'ятниці, тоді одяг коштує 189 грн/кг.

У магазині також можна придбати взуття та товари для дому. На них цінники окремі. Якість взуття значно вище, немає потертостей і слідів зношеності.

У прімерочнних є вішалки для одягу і велике дзеркало. Штори - непрозорі.

джерело: 20 хвилин
джерело: 20 хвилин

"Ексклюзив"

Цей секонд-хенд також розташований на вулиці Митрополита Шептицького. Всередині один великий зал. У залі є контрольні ваги.

У цьому магазині є кілька відділів з одягом для чоловіків, жінок і дітей. Крім цього в магазині пропонують іграшки, штори, постільну білизна та товари для дому. Іграшки, штори та постільна білизна без плям, чиста. Тут на товари є чорний або Жовтий цінник. На одяг з жовтим цінником ціна менша. Кожен день одяг переоцінюють.

джерело: 20 хвилин
джерело: 20 хвилин

Примірювальних чотири. Всередині є вішалки, велике дзеркало і килимок. Штори непрозорі.

Щодо примірювальних, їх в магазині чотири. Всередині є Вішалки для одягу, велике дзеркало, килимок. Закриваються непрозорими шторами.

джерело: 20 хвилин
джерело: 20 хвилин

"Обнова Єврошоп»

Знаходиться на перетині вулиць Живова і Шептицького. Це великий магазин, який розділений на два відділи - з новим і вживаним одягом.

Відділ з вживаним одягом розбитий на сектори, де можна купити чоловічі, жіночі або дитячі речі. Також тут можна придбати взуття та іграшки. Взуття виглядає дещо зношеною. Вартість одягу в день завезення, четвер-225 грн / кг.

Примірювальних в магазині працює сім. Хоча насправді їх більше, але деякі були закриті, а в одній зберігали Вішалки.
Всередині чисто, є дзеркало, килимок, Вішалки для одягу і навіть стілець і лопатка для взуття, чого не було в попередніх магазинах.

джерело: 20 хвилин
джерело: 20 хвилин

"Каламбур"

Цей секонд-хенд розташований на території Центрального ринку.
Всередині один великий зал з розділеними відділами. Крім одягу можна придбати взуття та іграшки. Вони виглядають новими.

Тут речі мають фіксовану ціну.Одяг та взуття для дорослих - 50 грн за річ. Дитяче дешевше - по 30 грн.

У магазині 4 примірочних. Всередині є вішалки і велике дзеркало.
Штори непрозорі, хоча за ними можна розгледіти силует людини, який переодягається.

джерело: 20 хвилин
джерело: 20 хвилин

"Секонд-хенд"

Магазин розташований на східному масиві на перетині проспекту Бандери і вулиці Сливенської. Сюди журналісти потрапили в середу, напередодні завезення нових речей. Тому зустріли лише напівпорожнє приміщення з кількома заповненими відділами одягу, які були не в кращому стані.

У середу вартість кілограма одягу становить 27 гривень. Четвер-день завезення нових речей, ціна в цей день становить 225 грн/кг.Також тут можна придбати взуття.

Щодо примірочних, їх є дві. Всередині все типово: Вішалки для одягу, килимок і штори, які трохи просвічуються і помітно силует людини всередині.

Нагадаємо, раніше Кияни масово увірвалися в секонд-хенд: "двері в Європу"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Після таких покупок-тільки в душ: магазин модного одягу налякав українців примірювальними з брудом

Також «Знай.иа " писав, що Дніпро слідом за Полтавою влаштував "секонд-хендівську" облогу: штурмували щосили