Стало відомо про те, що чоловік знайшов у власному будинку небезпечну ігуану. Вона ховалася в самому затишному місці в будинку - в туалеті.

Про це повідомив західний телеканал CBS Miami, кому потерпілий чоловік і розповів про всі подробиці.

Житель сонячної Флориди почав чистити зуби, як раптом, краєм ока побачив щось дивне в унітазі. Звідти на нього дивилася велика чорна ящірка.

Ігуана, фото: скріншот
Ігуана, фото: скріншот

Курт Гілберт з Голлівуду не на жарт злякався. Ящірка була такою великою, що не містилася в унітаз.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Хвіст рухався туди і назад, а вода літала абсолютно по всій кімнаті. Курт спочатку сильно злякався, після чого вирішив її самостійно зловити. Він хапав її за сх, але, не зміг дістати її навіть з унітазу.

Ігуана, фото: скріншот
Ігуана, фото: скріншот

В результаті вона залишила свій хвіст в руці переляканого чоловіка, після чого втекла назад в каналізацію. Через це пізніше йому довелося викликати фахівців, але, ця ідея прийшла йому тільки через три дні. Рептилія, найімовірніше, живе в каналізації.

За допомогою палиці, фахівцеві Гарольду Ронану вдалося виманити ігуану, і вона вилізла.

Ігуана, фото: скріншот
Ігуана, фото: скріншот

Як виявилося, це була чорна ігуана, у якої на хвості є колючки. Даний вид небезпечно тримати в житлових будинках, адже вони набагато агресивніше. Можу вкусити, а на колючках переносити різні хвороби.

Проникнути в будинок вона могла через вентиляційну трубу на даху, і господареві будинку крупно пощастило, адже, він міг її не помітити, і випадково наступити.

Нагадаємо, що популярний український курорт "змило" в морі, повне медуз: вулиці затоплені, пляжі зруйновані

Як повідомляв портал Знай.uа, "Академік Вернадський" святкує: топ неймовірних невідомих фактів про українську антарктичну станцію

Також, Знай.uа писав, до чого призводить спалювання трави насправді, і чому так краще не робити