Футбольний клуб "Барселона" повідомив, що аргентинський нападник Ліонель Мессі йде з команди. Знаменитий футболіст відмовився продовжувати угоду з клубом.

Відповідна заява з'явилася на офіційному сайті ФК "Барселона". У складі "Барселони" Ліонель Мессі з'явився в 13 років і після цього не змінював клуб. За дорослу команду один з кращих нападників у світовому футболі почав грати у 2003 році.

З того часу разом з клубом Мессі виграв десять титулів чемпіона Іспанії, чотири Ліги чемпіонів УЄФА, сім Кубків Іспанії, вісім Суперкубків Іспанії, три Суперкубки Європи й три чемпіонати світу серед клубів.

Ліонель Мессі, instagram.com/leomessi
Ліонель Мессі, instagram.com/leomessi

Крім того, Ліонель Мессі є шестиразовим володарем "Золотого м'яча" і "Золотої бутси". Наразі доля Мессі і його майбутній клуб залишаються невідомими.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Минулого року повідомлялося про інтерес до форварда з боку англійського "Манчестер Сіті", який тренує колишній наставник "Барселони" Хосеп Гвардіола. Однак тоді сторони так і не змогли домовитися про трансфер.

"Мессі не залишиться в "Барселоні". Не дивлячись на те, що клуб і гравець досягли угоди і явно мали намір підписати новий контракт сьогодні, цього не може статися через фінансові та структурні перешкоди", - повідомили в клубі.

Ліонель Мессі, скріншот: Youtube
Ліонель Мессі, скріншот: Youtube

Фанати легендарного аргентинця виявилися не готові до даної новини, тому залишили десятки тисяч коментарів під останньою публікацією Ліонеля Мессі в соціальній мережі Instagram, з проханням повернутися в "Барселону", і все-таки оформити контракт.

"GOAT, залишся в "Барсі", будь-ласка😭😭😭😭😭😭😭", "Будь ласка, залишся дома🔵🔴", - пишуть багато хто з них. З'явилися і сміливці, які запропонували футболістові перейти в "ПСЖ", "Фенербахче", "Галатасарай" і в інші клуби.

GOAT - greatest of all time - найкрутіший за весь час.

Нагадаємо, Мессі зробив зворушливий подарунок 100-річному фанату: неможливо стримати сльози. Ліонель Мессі зробив зворушливий подарунок своєму 100-річному фанату

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент Ла Ліги заспокоїв фанатів "Барселони" через Мессі: до Зінченка в МС не перейде. Ліонель Мессі став вільним агентом і з'явилися чутки про перехід в МС

Також "Знай.ua" писав, захисник "Динамо" Артем Шабанов одружився з вагітною коханою: схожі на Олександра Зінченка та Владу Седан. Захисник "Динамо" Артем Шабанов одружився