В Інтернеті стала дуже популярна новина про іспанського художника, які виграв конкурс карикатур при створенні фотографії простого шматка свинини.

Але все через те, що виглядає він так, як колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп в профіль. Це дозволило йому перемогти в номінації "Гумористичних портрет" World Humor Awards.

Дональд Трамп, фото: Facebook
Дональд Трамп, фото: Facebook

За словами самого художника Асьєра Санса, йому довелося витратити цілих півроку, щоб обійти безліч м'ясних крамниць і ринків з метою знайти найбільш підходящий шматок, який чітко б імітував зачіску екс-глави США. Коли він знайшов те, що шукав, вирізав з шматка відбивної профіль 45-го президента Дональда Трампа і зробив знімок, який незабаром виявився кращим.

Відомо, що конкурс карикатуристів проходив в одному з італійських містечок під назвою Сальсомаджоре. У ньому брали участь сотні людей з усього світу. Це стосується понад 250 авторів з 75 країн на премії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Конкурс карикатур, фото: Telegram
Конкурс карикатур, фото: Telegram

А на початку літа в Пакистані був помічений кумедний чоловік, який дуже схожий на Трампа. Двійник опинився на вулиці Сахівала, продавав там морозиво і співав якісь пісні, про всілякі смаки та інгредієнти своїх ласощів.

Нагадаємо, "Трампа" засікли на ринку: співає пісні і продає морозиво. Відзначимо, що двійники знаменитостей - відносно часте явище і вони можуть бути знайдені в найнесподіванішій точки земної кулі.

Як повідомляв "Знай.ua", загинув кращий друг Байдена, був поруч 13 років: "З важким серцем..."

Знай.ua писав, син Трампа висміяв падіння Джо Байдена: "Це не вітер, друзі"