Президент України Володимир Зеленський дуже часто користується Інтернетом, зокрема, соціальними мережами, щоб ділитися з громадянами деякими своїми заслугами або важливими державними новинами.

За його діяннями в соціальній мережі Instagram стежать більше дев'яти мільйонів чоловік. Ще наприкінці минулого місяця він викладав відео, в якому вітав християн з днем Хрещення Київської Русі-України. А зараз розповів громадянам про черговий успіх нашої збірної на Олімпійських Іграх в Токіо.

Володимир Зеленський, president.gov.ua
Володимир Зеленський, president.gov.ua

Відомо, що вчора, 4 серпня 2021 року, народний депутат Жан Беленюк приніс нам перше "золото", перемігши угорця Віктора Льоринця у фіналі греко-римської боротьби, у ваговій категорії до 87 кілограм. А вже п'ятого числа "срібло" здобула каратистка Анжеліка Терлюга.

"Це ще одна історична нагорода для нашої країни, адже карате дебютувало цього року в програмі Олімпійських ігор 2020. Поздоровляю!", - написав Володимир Зеленський у публікації.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Володимир Зеленський, скріншот: Telegram
Володимир Зеленський, скріншот: Telegram

Тепер у нас є одне "золото", три "срібла", і дев'ять "бронзових" медалей. У загальному заліку ми перебували на 36 місці, але ще невідомо, чи зміниться позиція після нинішнього Олімпійського дня.

Нагадаємо, Жан Беленюк заробив перше "золото" Україні на Олімпійських іграх: не залишив шансу противнику

Як повідомляв "Знай.ua", український боксер-прикордонник Олександр Хижняк здобув перемогу на Олімпіаді в Токіо: боротиметься за "золото"

Знай.ua писав, Володимир Зеленський показав ще одну гордість України на Олімпіаді в Токіо: подолала дистанцію в поодинці