Спекотне літо з нестерпними температурами і рекордами градусами потроху відходить. Тепер же українці замислюються про те, чим зігріватимуться цієї осені і взимку. Наші співвітчизники люблять проводити час в лазні, де можна непогано відпочити.

Однак не у всіх є можливість постійно відвідувати бази відпочинку або комплекси з саунами. Люди просто збираються у друзів або у сусідів в домашній лазні. І тут починаються додаткові проблеми.

Лазня з віниками, скріншот: YouTube
Лазня з віниками, скріншот: YouTube

Справа в тому, що деяким людям не подобається, яким чином люди облаштовують домашні лазні та сауни у себе на приватних ділянках. Українці вимагають заборонити діяльність лазень і саун в приватних секторах, де поруч проживають сусіди.

Про це стало відомо завдяки новому зверненню Людмили Дмитрівської на офіційному порталі Президента України на порталі president.gov.ua у розділі для петицій.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Забруднюється повітря, нічим дихати??? Особливо критично влітку при спекотних температурах, важке забруднення повітря від димоходів. Заборонити діяльність приватних лазень і саун в приватних секторах, де поруч проживають сусіди, так як є пожежна небезпека для оточуючих і забруднення навколишнього середовища", — пише Людмила.

Петиція Людмили Дмитрієвської, скріншот: president.gov.ua
Петиція Людмили Дмитрієвської, скріншот: president.gov.ua

Варто зазначити, що для офіційного розгляду главою держави, дана петиція повинна зібрати 25 тисяч підписів від громадян.

Раніше повідомляли, допомога на дітей у 10 тисяч гривень: українцям виставили умову для отримання грошей.

Як повідомляв Знай.uа, мама Кузьми Скрябіна звернулася до Володимира Зеленського через крадіжку спадщини її сина: "Перед Днем народження....".

Знай.uа писав, підлітків хочуть змусити прибирати вулиці і сортувати сміття: "Не цінують....".