В Україні, за словами відомого синоптика Наталії Діденко на сторінці в соціальній мережі Facebook, циклон візьме на себе управління і зумовить досить складну погоду в багатьох регіонах.

Минулого місяця, як багато хто з вас пам'ятають, всю територію нашої країни захлеснули сильні зливи з градом на кілька днів. Багато міст опинилися під водою, громадський транспорт не працював. І зараз Україна знову може опинитися під короткочасними, періодичними грозовими дощами. Про це добре свідчить карта Укргідрометцентру.

"Погода - цікава, складна і нестійка. Прислухайтеся до себе і до прогнозів погоди!", - заявляє Діденко.

Зараз можна помітити серйозне похолодання в західних регіонах +21℃ ...+28℃ вдень і +13℃ ...+18℃ вночі. Дихати стане трохи легше, на вулицях буде набагато свіже. Вітер очікується південно-східного напрямку (7-12 метрів в секунду). Дані на карті Укргідрометцентру повідомляють, що дощ торкнеться багато західних, північних, південних і центральних областей, включаючи Київ, Одесу, Івано-Франківськ та інші.

Температура повітря в Києві буде близько + 24℃ ...+ 26℃ вдень, вночі + 17℃ ...+19℃. Вітер у столиці 7-12 метрів на секунду (такого ж південно-східного напрямку).

Нагадаємо, у Львові затопило центр, а вітер зніс дерева: негода повернулася в Україну з новою силою

Як повідомляв "Знай.ua", град, вітер і тропічні зливи: на Україну насувається Лютий циклон з Німеччини

Знай.ua писав, спека не щадить нікого: харків'янка психанула і вийшла гуляти по вулиці в стрінгах