Стало відомо про інцидент, який стався в місті Одеса, за адресою Південна Дорога. Жінка на ім'я Оксана розповіла про магазин Мегаспорт, який розташований в торговому центрі Рев'єра.

Про це стало відомо завдяки публікації жінки в товариство "Чорний список Одеса".

"Персонал відмовляється приймати на повернення кросівки і повертати грошові кошти, при цьому введуть себе гордовито, знущаючись , грублять насміхатися над нами, вказуючи як ми повинні витрачати свої гроші, порушують наші права споживача. Керівництво ігнорує наше звернення " - почала Оксана у своєму повідомленні.

Справа в тому, що 31 Липня вони придбали в магазині кросівки для сина, вед, на наступний день був запланований ряд заходів з приводу дня народження.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

1 серпня все ж довелося їхати туди знову, так як взуття виявилася мала, і вони хотіли обміняти на розмір більше. На касі продавці сказали, що не можуть цього зробити, так як в магазині відсутній потрібний розмір даної моделі.

Скарга на магазин, фото: скріншот
Скарга на магазин, фото: скріншот

Вони підійшли до вітрини, вибрали іншу пару, і хотіли повернути кошти за минулі, і купити нові, але, ті відмовили повертати товар, так як 31 числа, в день покупки, у них був один ФОП, а вже 1 зовсім інший.

На місце прийшов адміністратор магазину: "ми спробували пояснити їй, що сьогодні у нас День народження Допоможіть ,Ми ж нічого протизаконного не просимо..Мені в грубій формі сказала категорично ні. У свою чергу я пояснюю, що у нас зараз почнеться захід і вони не праві. Я хочу повернути кросівки в тому магазині, де їх пробрела .Це моє право-Марія гордовито з глузуванням нам заперечувала і насміхалася " - продовжує розповідь жінка

Скарга на магазин, фото: скріншот
Скарга на магазин, фото: скріншот

Магазин вони покинули ні з чим, і дитина була вкрай засмучена. 2 серпня вони знову туди навідалися, але, у відповідь лише почули образи. Співробітники правоохоронних органів також виявилися безсилими. Оксана вирішила розповісти про цей випадок всій мережі, щоб ніхто більше не попався на цей прийом.

Нагадаємо, що у Дніпрі одній з городянок продали шоколадні цукерки з"живою начинкою".

Як повідомляв портал Знай.uа, запорожанин влаштував в АТБ дикі розбірки через маску.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі знизилася ціна на борщовий набір.