Стало відомо про інцидент, який стався на трасі в Одеській області. Водій не впорався з керуванням, і влетів у намет з кавунами.

Сталося це в четвер, 5 серпня, на автодорозі Одеса-Чорноморськ. В результаті аварії постраждав продавець кавунів.

Очевидці розповідають, що за кермом перебувала жінка, і вона хотіла зробити небезпечний маневр на дорозі, який, як можна зрозуміти, закінчився невдало.

Вона намагалася обігнати Попутний автомобіль, але, на зустріч їхав інший транспортний засіб, і щоб уникнути зіткнення, їй довелося виїхати за межі проїжджої частини.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Аварія в Одеській області, фото: Telegram
Аварія в Одеській області, фото: Telegram

Автомобіль влетів у прилавок з кавунами, де в той момент стояв торговець. Чоловік отримав серйозні травми, і на даний момент знаходиться у вкрай важкому стані.

На місце події виїхала карета швидкої медичної допомоги та правоохоронці, які встановлюють причини ДТП. Судячи зі знімків, автомобіль був серйозно пошкоджений, і удар був відповідно не слабкий.

Аварія в Одеській області, фото: 048
Аварія в Одеській області, фото: 048

Нагадаємо, що з початку цього року в Україні сталося 29,5 тисячі ДТП, що майже на двадцять відсотків більше торішніх показників. За цей час від аварій загинуло чотириста п'ятнадцять осіб і 3,6 осіб отримали травми.

Раніше повідомляли, дівчину дістали з літака зі зв'язаними руками і заклеєним ротом: вкусила стюардесу.

Як повідомляв Знай.uа, під Києвом батьки посадили сімох дітей в багажник і потрапили в смертельну ДТП: їхали з річки.

Знай.uа писав, під Києвом зійшов з рейок товарний потяг: затримують 13 пасажирських рейсів.