Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода наприкінці робочого тижня. Цьом порадує п'ятниця, 6 серпня.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де вона регулярно сповіщає шанувальників про прогноз на найближчий час.

Ось, в п'ятницю, 6 серпня циклон зумовить складну погоду на Заході, Півночі, і деяких регіонах в центральній частині країни.

Дощі, грози, зливи, і сильний вітер з градом - те, чим запам'ятається кінець тижня.

Популярні новини зараз
У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На півдні і сході поки що ніяких серйозних опадів не буде, там панує весь цей час спека. Там температура повітря протягом дня в середньому буде + 29 + 34 градуси тепла. На заході буде найсвіжіше, від 22 до 27 градусів тепла. На півночі стовпчики термометрів покажуть від 25 до 29 градусів.

Погода в Україні 6 серпня, фото: Facebook
Погода в Україні 6 серпня, фото: Facebook

У Києві пройдуть у п'ятницю грозові дощі, а місцями також може посилитися вітер, тому, варто бути більш обережним. Температура підніметься максимум до 27 градусів тепла.

"Погода-цікава, складна і нестійка. Прислухайтеся до себе і до прогнозів погоди!)) "- підсумувала свій новий пост у соціальній мережі Facebook Наталка Діденко.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

Раніше синоптики розповіли, якою буде осінь в Україні. Вересень буде теплим, однак, як йому і властиво, з поступовим похолоданням. Жовтень також повинен бути сонячним, і без опадів, однак, кардинально ситуація зміниться вже в листопаді. Синоптики кажуть, що температура повітря може опуститися від 2 градусів нижче нуля, і також буде ранній сніг.

Нагадаємо, раніше Спека відступає: у понеділок, 19 липня, в Україну прийдуть дощі і принесуть довгоочікувану прохолоду

Як повідомляє портал Знай.ua Погода на тиждень: змученим спекою українцям пообіцяли "загальнонаціональне" похолодання, дихати буде легше

Також Знай.uа писав, що Київ наздогнала шалена негода: людей і шезлонги на пляжах зносить поривами вітру