Виявилося, що всесвітньо відома болгарська ясновидиця Ванга, яка за життя отримала практично образ святої, свого часу попереджала про пандемію коронавірусу. Справа в тому, що вона попереджала людство про жахливу хворобу, яка за короткий період віднесе життя багатьох людей.

Про це стало відомо завдяки спогадам кума Ванги Сергія Косторного, яким він поділився з журналістами.

Ванга, фото: mir24
Ванга, фото: mir24

"Люди падатимуть просто на вулиці": під таке передбачення Ванги про коронавірус. Деякі дослідники стверджують, що мова йде про спалах коронавірусу. Ванга говорила про спалах коронавірусу в своїх записах, наступним попередженням: "Хвороба охопить весь світ і торкнеться величезна кількість людей, але незабаром зникне. Все тому, що до 2021 року сонячна активність різко знизиться".

Сергій Косторний особисто розмовляв з Вангою в 1995 році, і передає дослівне пророкування Ванги про коронавірус наступними словами:

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Дуже значуща подія для людства відбудеться в рік п'яти двійок. Коли настане рік дзеркальний, то всьому світу буде не так. Біда прийде від "жовтих". Планету буде охоплено якоюсь жахливою хворобою з минулого, яка за короткий період зможе забрати життя величезної кількості людей. Вони падатимуть просто на вулиці і вмирати".

Вакцинація, фото: РБК
Вакцинація, фото: РБК

Вакцина від коронавірусу, згідно з продовженням передбачення Ванги, повинна була з'явитися через 3 місяці після жахливого піку її поширення, коли "люди падатимуть просто на вулицях і вмирати".

Однак не всі дослідники схильні вірити, що пророцтво стосувалося саме коронавірусу - можливо болгарка мала на увазі зовсім інше захворювання, адже вона говорила про хворобу з минулого, до того ж провісниця не називала конкретні дані і її висловлювання можна трактувати по-різному. Одні запевняють, що Ванга описувала події, які стосуються 2222 року, інші - що провидиця мала на увазі дату 22.02.2021 або зовсім 22 222 рік.

Раніше повідомляли, метеорит впав на охоплену лісовими пожежами Туреччину: "Це НЛО".

Як повідомляв Знай.uа, передбачення Ванги на 100 років вперед: скільки житимуть люди і чи зникне бідність.

Знай.uа писав, Карпатський мольфар напророкував Україні несподіване майбутнє: яким буде 2021.