З Єгипту, який так люблять в якості курорту українські туристи, прийшли доволі сумні новини. З'явилися деталі історії трагічної загибелі зовсім ще юної нареченої. Так, дівчина Ісра Шаабан померла від серцевого нападу всього через годину після церемонії одруження. Ісру поховали буквально наступного дня.

Про цю історію стало відомо завдяки публікації британського таблоїду The Sun.

Наречена Ісра, фото: Newsflash
Наречена Ісра, фото: Newsflash

За інформацією журналістів, молода наречена постійно скаржилася на втому, коли заходила в свій новий будинок в селі Медум в провінції Бені-Суейф, яка знаходиться на півночі Єгипту. Незабаром молода наречена відчула різкий біль у грудях, її довелося госпіталізувати. Пацієнтка померла в лікарні.

"Вчора ми були на весіллі Ісри, де всі були щасливі, сьогодні ми поховали її", — розповів двоюрідний брат єгиптянки Мохаммад Хамед.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Наречена Ісра, фото: Newsflash
Наречена Ісра, фото: Newsflash

Місцеві журналісти пишуть, що дана подія буквально шокувала все село, майже всі жителі якого прийшли спочатку на весілля, а потім і на прощання з красунею.

"Після весілля наречена відчула втому і різкий біль в животі і грудях. Вона попросила свою сім'ю не залишати її. Наречену доставили в лікарню, де вона випустила останній подих", — поділився один з жителів Медуму.

Раніше повідомляли, бабуся в 23: дівчина потрапила до Книги рекордів Гіннеса через раннього онука.

Як повідомляв Знай.uа, "Мені 10, і я розлучена": історія маленької мусульманки і чоловіка-тирана приголомшила світ.

Знай.uа писав, фільми про підліткове кохання на будь-який смак: від комедій до несамовитих драм.