На українське місто Хмельницький негода обрушила потоки дощу, які затопили вулиці, будинки та автомобілі. Місцева влада не може впоратися з наслідками.

У четверг, 4 серпня, природний катаклізм атакував і вулиці міста Хмельницький. Окремі райони великого містечка сильно затопило в результаті негоди. На деяких вулицях вода била буквально фонтанами з-під отворів водостічних комунікацій. Найбільше постраждала вулиця Зарічанська.

Був град розміром з черешню. Злива тривала не менше півгодини. Потім погода прояснилася, але не на довго. Буквально через 15 хвилин знову почало лити. Швидкість вітру, за відчуттями, досягала приблизно 15 м/с.

"Місто "поплило" після 30 хвилинного залпу дощу. Через забиті ливневки, вода не встигала йти і била з-під землі", - пишуть в Telegram-каналі "Україна в шоці".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також, проливний дощ, що пройшов обласним центром не тільки топив вулиці і тротуари, він змив асфальт на перехресті вулиць Грушевського і Героїв Майдану.

Суцільні затори, що закупорили місто під час двох злив, пролилися одна за одною, "відкрили" прірву посеред дороги.

Хмельницький, фото з khm.depo

Хмельницький, фото з khm.depo

Нагадаємо, що в світі кардинально зміниться Клімат: що буде з Україною

Як повідомляв Знай.uа, Крим продовжує йти під воду: затоплені будинки, перелякані люди і тотальна зневіра

Також портал Знай.uа писав, що Венеція, Мальдіви та ліси Амазонки постраждали від глобального потепління: топ-10 місць, які скоро зникнуть.