Сімейна пара в Пенсільванії купила будинок, в якому згодом виявили чотириста п'ятдесят тисяч бджіл.

Придбання було зроблено в місті Скіппак штату Пенсільванія. Вони планували здавати дану нерухомість в оренду. Ріелторська компанія попередила подружню пару про те, що в будинку мешкають бджоли. Однак сім'я Уівером подумали, що там всього лише один рій, який потрібно переселити, передає портал madison.com.

Проблема в тому, що пара пригледіла даний будинок взимку, коли проблеми бджіл не були актуальні. Однак коли вони приїхали в придбаний влітку, то здивувалися.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Біля однієї зі стін вони знайшли величезну кількість бджіл, та так що зі стін витікав мед. Подружній парі довелося запросити бджоляра.

Знявши дерев'яну обшивку, чоловік побачив гігантські бджолині стільники-ними була заповнена вся стіна зверху донизу. Як повідомив фахівець, в стінах живе не менше чотирьохсот п'ятдесяти бджіл. Імовірно вони оселилися тридцять п'ять років тому, коли будинок став безлюдний.

Пара спочатку спробувала виправити проблему, віддавши гроші дезінсектору дванадцяти тисяч доларів. Однак в якийсь момент вони зіткнулися з тим, що не змогли знайти гроші на послуги, через що продали будинок.

Раніше ми писали про те, що булочка з металевою начинкою ледь не відправила українця на той світ: щастя, що не проковтнув. Наявність стороннього тіла викликало масу гнівних коментарів і реакцій.

Нагадаємо, що під Києвом українцям продали хліб з "сюрпризом": "за малюнком не видно було". По приходу додому, коли хліб дістали з упаковки виявилося, що він весь в цвілі.

Як повідомляв Знай.иа, українець показав, як супермаркети обманюють покупців: огірки подорожчали на касі.