В останню середу липня українські віряни вшановували пам'ять святого князя Володимира і святкували день Хрещення Київської Русі-України.

Першого серпня - шанували пам'ять преподобного Серафима який вважається найбільш наближеним до Господа, бо він протягом усього життя багато молився і дотримувався строгих постів.

Церква, фото: Пцу Facebook
Церква, фото: Пцу Facebook

Сьогодні ж, 4 серпня 2021 року, православний світ відзначає день найвідомішої жінки в історії релігії — Святої Марії Магдалини, яку вважають піротворицею, тоді як католики — блудницею.

У цей день прийнято йти до церкви на службу, і молитися. А згодом Вирушати в ліс, щоб зібрати трохи ягід або ж зайнятися заготівлею консервації на зиму. Прийнято вважати, що з самого ранку роса володіє якимось чудодійним властивістю. Через що нею просто необхідно вмитися.

Карло Крівеллі, Марія Магдалина
Карло Крівеллі, Марія Магдалина

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

А жінкам в цей день слід відпочити і зайнятися собою, хоча в різних областях люди роблять по-різному: хтось займається справами, десь ходять на збір пшениці в полі, а деякі залишаються вдома, щоб убезпечити себе від удару блискавки.

Народні прикмети свідчать, що якщо з ранку ви спостерігаєте туман-день буде сонячним. А сни, які прийшли в цю ніч, повинні зовсім скоро збутися.

Церква, скріншот: YouTube
Церква, скріншот: YouTube

Нагадаємо, молитва щоб уникнути скорботи і душевних терзань: смуток більше не потривожить вас

Як повідомляв "Знай.ua", українець розкрив таємниці жорсткого релігійного виховання з інструментами впливу: "Заради нових коробок з хрестами..."

Знай.ua писав, Патріарх Кирило привітав Президента України з Днем Хрещення Русі