Кияни терплять "знущання" комунальних служб столиці протягом декількох років.

Мешканці будинку 46а на вул.В. Гетьмана повідомляють, що відсутність опалення в зимові періоди і подача гарячої води на три дні в пару місяців стали для них звичною справою і суворими реаліями, з якими люди втомилися боротися. Комунальні послуги не надаються, а ось платіжки приходять регулярно.

"Скаржаться не бездіяльність комунальних служб і мешканці третього корпусу цього ж будинку. Кияни повідомляють, що їх великий ліфт роками працював в аварійному стані. Зокрема людям доводилося користуватися ліфтом з проломленим дахом, а зараз він і зовсім не працює", - повідомили в hvylya.

Київводоканал, фото з вільних джерел
Київводоканал, фото з вільних джерел

Крім вище згаданих комунальних прорахунків, розрив труб призвів до того, що біля будинку відкрився справжній водоспад з гарячої та холодної води, з яким Водоканал вирішив розібратися ненадійними латками. Вистачило "старань" на пару днів.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Місяць тому про нас нарешті згадало КТЕ, вони приїхали усувати текти труб гарячої води, під час їх роботи було виявлено місце прориву труби холодної води", - пишуть мешканці будинку.

По завершенню робіт КТЕ вирішив викликати Водоканал, але ті не змогли допомогти настраждавшимся мешканцям, а просто оцінили масштаби протікання і поїхали, пообіцявши повернутися. Вже кілька тижнів на місці події комунальники не з'являлися.

Нагадаємо, що киян залишать без води в розпал літа: "Зробимо це вночі"

Як повідомляв Знай.uа, могут зайти додому, поки вас немає: які права є у газовиків в Україні

Також портал Знай.uа писав, що платіжки за тепло можуть зрости на 40-70%: експерт передрік кризу в опалювальний сезон