Мешканка Індонезії зняла на відео, як у місцевому зоопарку орангутан вирішив приміряти сонцезахисні окуляри. Також цим поділився УНІАН.

Жінка випадково впустила свій аксесуар у вольєр, який підібрала велика руда мавпа. На відео помітно, як, вочевидь, самиця орангутана приміряє окуляри на очах у свого маляти. Спочатку вона повертала окуляри в різні сторони, потім вдягла їх, з допомогою дитини.

В останніх секундах мавпа, яка сидить вже на гілці, викидує окуляри з висоти десь поблизу скель, і на цьому відео закінчується.

Тим часом, телеведуча Марічка Падалко завела своїй доньці нове кошеня. Вона каже, що змусить свого чоловіка Єгора Соболєва виховати четверту "дитину".

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також сьогодні співачка Ольга Цибульська потрапила у кумедний конфуз, після якого їй довелося вибачатися перед кальмарами.

А українець поскаржився на кур'єра Glovo, який привіз надкушений гамбургер, бо той нібито хотів перевірити його на свіжість.