У Міністерстві охорони здоров'я зробили заяву, яка припаде до душі кожному українцю. У кожному регіоні країни оновлять обласну дитячу та дорослу лікарні.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на офіційному акаунті міністерства в соціальній мережі Facebook.

Все це відбувається в рамках програми президента України Володимира Зеленського" велике будівництво "і" здорова Україна " в кожному регіоні, як повідав Віктор Ляшко, буде реконструйована і модернізована одна обласна дитяча і доросла лікарні.

Заступник голови офісу президента Кирило Тимошенко поставив завдання за два тижні підготувати технічні завдання, а також підготувати тендерні процедури на розробку всієї документації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Будівельні роботи повинні почати вже в наступному році, а завершаться за планом вони в 2023.

Скрін, відео YouTube Лікарня
Скрін, відео YouTube Лікарня

"Вже з наступного року розпочнеться глобальна реконструкція та модернізація обласних лікарень у кожному обласному центрі. Кожен регіон протягом 2022-2023 років отримає по одній сучасній дорослій та дитячій лікарні. Зараз треба подати технічне завдання під конкретні потреби кожного регіону" - говорить Кирило Тимошенко.

Лікарня, скріншот із відео
Лікарня, скріншот із відео

Всього буде оновлено і побудовано 48 закладів охорони здоров'я. Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко зазначив, що це будуть лікарні європейського формату, і саме поняття буде повністю переосмислено.

Нагадаємо, раніше У Києві велосипедам і авто дозволили їздити по одній дорозі: знижуємо швидкість до 20 км / год

Як повідомляє портал Знай.uа На Київщині діряву ганьбу Укравтодору обсадили деревами: "поки їх полагодять вишні і дозріють"

Також Знай.ua писав, що У Києві комунальники укладали асфальт посеред ночі: "3 людини стоять, одна працює"