За вікнами українців вже справжній серпень - сезон відпусток і стиглих "південних" фруктів. Однак тепла погода ще нікуди не йшла і є підозра, що в компанії "Укрзалізниця" знають, що потрібно робити, якщо кондиціонерів в поїздах немає. Правильно, просто відчинити двері, щоб пасажири боялися, але зате не пітніли.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

"(Безпечний) транспорт від #УЗ. На маршруті Київ-Ніжин двері електричок зачиняються не завжди і не відразу. Поїзд №6912 в районі станції #Бровари.", - повідомляють автори публікації.

Також важливо зазначити той факт, що в публікації присутнє і відео, яке зняв на мобільний телефон пасажир електрички. Це далеко не унікальний випадок, нещодавно львів'яни зняли на камеру "екстремальну" їзду водія автобуса: відчинені навстіж двері транспорту і велика швидкість.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У салоні є стоячі пасажири, але ніхто до водія не звертається, претензій на відео ніхто не висловлює. Мабуть, люди настільки втомилися від спеки і непрацюючих кондиціонерів в автобусах і маршрутках, що ця "система" здається їм даром Божим.

Раніше повідомляли, електричка збила людину під Одесою: людей випустили йти пішки, залізницю оточили медики.

Як повідомляв Знай.uа, харків'яни на вокзалі потрапили до пекельної парилки без квитків: каси зачинено і черга без кінця.

Знай.uа писав, розчарований пасажир показав, як виглядає люкс від "Укрзалізниці": "У вагоні + 80, вікна не відчиняються".