Відомий український блогер Олександр Матвєєв записав новий ролик, в якому дав поради громадянам, які збираються поїхати в Польщу на заробітки.

Про це він розповів у новому ролику, який з'явився на його YouTube каналі, де за ним стежить практично 50 тисяч користувачів.

Олександр Матвєєв дав поради тим, хто вперше планує поїхати до Польщі. Що потрібно знати, щоб в майбутньому не мати проблем ні з чим.

Спочатку потрібно перевірити наявність всіх документів, які потрібні вам для перетину кордону. До слова, рекомендується додатково зробити ще й копії всіх документів.

При втраті документів це сильно допоможе у відновленні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Друге, і найголовніше - потрібно мати з собою гроші. Чоловік каже, що це не обов'язково, але, це його особиста рекомендація, щоб раптом не виникло проблем в чужій країні.

На крайній випадок рекомендується також виписати в окремий блокнот номери телефонів своїх близьких, друзів, а також телефони спецслужб. На крайній випадок, при виникненні форс-мажорів.

"Ще одна порада для тих, у кого роботодавець не надає обсервацію, не надає житло. Тобто вас хочуть до себе запросити, але, не надають житло. Це все можна зробити з України, попередньо знайшовши собі місце обсервації, і вже в Польщу їхати, знаючи про те, що ви їдете на конкретне місце. Я так робив перед тим, як їхати до Кракова" - розповідає чоловік.

І остання порада відноситься до всіх тих, хто їде в Польщу вперше, і не знає абсолютно нічого. В першу чергу потрібно дізнатися всю інформацію: місце, місто, назва підприємства, що ви будете там робити.

Нагадаємо, раніше У Чорнобильській зоні активізувалися ягідні заробітчани: "затримуємо цілими групами". Українці масово збирають і продають ягоди та гриби з Чорнобильської зони.

Як повідомляє портал Знай.uа Хороша новина для заробітчан: авіакомпанія Ryanair запустила додатковий рейс зі Львова до Польщі. Ryanair відкрила рейс зі Львова y ще одне польське місто.

Також Знай.ua писав, що Франківчани відповіли, чому масово їдуть за кордон на заробітки