Українка мало не попалася на прийом шахраїв, але вчасно одумалася і врятувала свої гроші.

На сайті "Мінфіну" дівчина залишила відгук про махінації безсовісних аферистів, які писали їй від імені близької подруги. А також, закликала всіх бути обережними і передбачливими.

У соцмережі Instagram до неї звернулися за допомогою, позичити 1250 грн. Дівчина відразу усвідомила, що це обман, так як подруга знала її номер телефону і могла зателефонувати, до того ж, вона раніше читала про подібні хитрощі. Дівчині стало цікаво, і вона вирішила підіграти шахраям, погодившись позичити гроші.

скріншот з сайту Мінфін

Під публікацією ПриватБанк залишив свій відгук, повідомивши, що зазначена карта і зовсім не числиться в їх установі. А також, співробітники подякували небайдужій дівчині і залишили посилання на список рекомендацій про те, як не стати жертвою виверти аферистів і зберегти свої гроші.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

скріншот з сайту Мінфін

Раніше ми писали про те, що банкомат Приватбанку "виманив" в українця останні гроші: залишився з нулем на карті і без обіду.

Нагадаємо, українець втратив здатність ходити і позбувся картки "Приватбанку" - "Чхати їм на клієнтів"

Як повідомляв Знай.uа, Ощадбанк залишив українця без зарплати, тому що співробітники не вміють користуватися додатком: "Гроші пішли не туди"

Також портал Знай.uа писав, що українців попередили про шахраїв, які працюють від імені Приватбанку: "Заманюють високими доходами"