Українці шоковані ціною за лохину. Відповідний пост з'явився на офіційній телеграм-сторінці Чорний список.

В Інтернеті з'явилася фотографія вартості лохини в магазині АТБ. З'ясувалося, що сто грам цих ягід коштують сто шістдесят шість гривень і дев'яносто п'ять копійок, тобто п'ять доларів.

100 грам лохини за $5. На вагу золота, як то кажуть
, - повідомляють автори поста.

Швидше за все, до такого конфузу привела банальна помилка. Швидше за все в цінники переплутали ціну за сто грам і кілограм. Про це і повідомили Передплатники.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Цінник і правда неправильний.. Ціна за 100 грамів 16,69 в нашому АТБ біля будинку. Якщо не на друкують правильний цінник, з* * *ся платити покупцям різницю зі своїх кишень"; " то просто принтер напхав неправильно, а персонал не розгледіли і поставили цінник а так Ціна за кілограм😁 😂
, - повідомляють вони.

магазин, фото: Знай.ua
магазин, фото: Знай.ua

Відзначимо, що незважаючи на можливу помилку, ціна все одно досить висока. За результатами півріччя в Україні значно зросли ціни на продукти харчування. Держстат повідомляє, що в червні 2021 року індекс споживчих цін на продукти харчування дорівнював приблизно 9,8%, а загалом по Україні інфляція становила 9,5%.

Нагадаємо, раніше По Україні йде хвиля закриття десятків шкіл: батьки виходять на страйки і "атакують" Верховну Раду

Як повідомляє портал «Знай.иа» Індію "пожирає" спалах коронавірусу, тіла спалюють прямо на вулиці: "більше крематоріїв..."

Як повідомляв Знай.иа, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу. Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет заявив про те, що діти повинні йти в школу. Новий навчальний рік у МОН традиційно планують розпочати 1 вересня.