Міністр юстиції України Денис Малюська активно веде сторінки в соцмережах, де ділиться з українцями не тільки робочою інформацією, а й моментами з особистого життя. Цього разу, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, чиновник вирішив показати раритетний автомобіль.

Виявилося, що Малюська відвідав музей BMW, який знаходиться в Мюнхені, Німеччина. Музей розташований поруч зі штаб-квартирою BMW.

Сам же чиновник позує біля моделі BMW 328 Mille Miglia Touring Coupe. Відомо, що автомобіль виготовили для гонки Берлін-Рим. Робота над ним закінчилася в березні 1941 року, але через війну спорткар не взяв участь в гонках.

У автомобіля двигун в 130 к.с з середньою швидкістю 160 км/ч. на прямих ділянках швидкість досягала 220 км/ч. Багато в чому це стало можливим завдяки полегшеній рамі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Міністр юстиції України Денис Малюська вболівав за збірну далеко від дому: "чорт знає що". Цього разу, у своєму Instagram, чиновник вирішив показати, де дивився футбольні матчі Євро-2020.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Підміняє Супрун? Міністр Малюська з огірками на очах навчив українок бути красивими. Цього разу міністр показав як потрібно "релаксувати" після напруженої роботи.

Також «Знай.иа " писав, що "Пап, це можна видалити?": міністра Малюську розіграли 1 квітня, дочка "дісталася" до СБУ. Міжнародний День сміху, і в Міністерстві юстиції України вирішили розповісти про кумедний випадок, який стався з головою установи Денисом Малюською.