На сторінці Міністерства юстиції України в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація зі статистикою на липень 2021 року щодо розриву відносин між громадянами.
У Мін'юсті зафіксували аномальну кількість розлучень, але і пораділи подібним даним, навіть зустрівши їх з оплесками. Вся справа в тому, що українці протягом місяця частіше почали закінчувати відносини з пластиковими пакетами.

Екопакет, еко - фото ChickenArt
Екопакет, еко - фото ChickenArt

"У червні 2021 Президент України Володимир Зеленський підписав Закон "Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України", який забороняє безоплатно поширювати надтонкі, тонкі і оксоразлагаемые пластикові пакети. На підтримку цієї важливої події наші колеги з Міністерство захисту навколишнього середовища та природних ресурсів України запустили флешмоб "Розриваю відносини з пакетиком", який вже підтримали більше тисяч українців", - йдеться в публікації.

Також представники Міністерства юстиції зазначили, що радіють і підтримують ініціативу.

Мін'юст України, скріншот: Facebook
Мін'юст України, скріншот: Facebook

"Тихіше там! Ми з братами і сестрами вже готуємося до протесту. Готуйтеся скасовувати всі розлучення, Пакетик так просто не здасться", - пишуть з аккаунта під назвою "Пакетик Пластиковий" в коментарях.

Нагадаємо, Костянтин Яловий пояснив, як краще утилізувати пластик

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні почали виготовляти їстівний посуд з конопель: "Повністю екологічна"

Знай.ua писав, Костянтин Яловий назвав привід для українців прожити день без пластикових пакетів