Зараз для українців відкриті 124 країни світу. Для в'їзду в деякі країни знадобиться ПЛР-тест і вакцинація, в деякі українців пускають і без цього.
Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

"Станом на сьогодні для громадян України відкриті кордони 124 країн світу. Це літо набагато вільніше в плані подорожей, ніж минуле. Серед популярних туристичних напрямків вже відкриті Албанія, Болгарія, Греція, Грузія, Домініканська Республіка, Єгипет, Кіпр, Куба, Мальдіви, Об'єднані Арабські Емірати, Сейшельські острови, Таїланд, Туніс, Туреччина, Хорватія, Чорногорія", — сказав Кулеба.

Дмитро Кулеба, скріншот: YouTube
Дмитро Кулеба, скріншот: YouTube

При цьому Дмитро Кулеба закликав українців дотримуватися заходів безпеки під час подорожей, перш за все, вакцинуватися і дотримуватися всіх правил в'їзду.

Зараз для українців відкриті кордони 124 країн світу. З інформацією про вимоги європейських країн ви можете ознайомитися за допомогою інфографіки.

Умови в'їзду, фото МЗС
Умови в'їзду, фото МЗС

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше Євросоюз дозволив українцям в'їзд без ПЛР-тестів і вакцинації: куди можна поїхати " голим"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Чехія терміново шукає українських заробітчан: пропонують від 13 до 90 тисяч

Також "Знай.ua" писав, що Зелене світло заробітчанам і туристам? Європа відкрила кордони для українців, головні правила в'їзду