З'явилася важлива інформація для тих, хто стурбований станом обороноздатності України. Так, український президент Володимир Зеленський дав завдання прикордонникам привести у бойову відповідність всі кордони держави.

Про це стало відомо завдяки заяві секретаря Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олексія Данилова за підсумками виїзного засідання в Краматорську (Донецька область).

Олексій Данилов, фото: Гал-інфо
Олексій Данилов, фото: Гал-інфо

Данилов заявив, що в режимі "цілком таємно" розглядалися питання у сфері захисту держкордонів, було прийнято відповідні рішення. Зокрема, було заслухано доповідь міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського, який нещодавно змінив на цій посаді Арсена Авакова.

Прикордонники, скріншот: Youtube
Прикордонники, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Є завдання, яке поставив президент: найближчим часом привести у бойову відповідність всі наші кордони", - пояснив Данилов.

Данилов не уточнив, що саме мав на увазі Володимир Зеленський і не розкрив подробиць доручення.

Варто нагадати нашим читачам, що 30 липня президент України Володимир Зеленський прибув на Донбас. Він запланував зустрічі з українськими захисниками та проведення засідання Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України. Глава держави також представив нового командувача операцією об'єднаних сил (ООС) в регіоні генерал-лейтенанта Олександра Павлюка.

Раніше повідомляли, Лукашенко заборонив українцям в'їзд до Білорусі, але декому пощастило.

Як повідомляв Знай.uа, Угорщина, Туреччина і Польща: куди українці найчастіше їздили за перше півріччя 2021 року.

Знай.uа писав, президента помітили біля кордону з Росією на велосипеді: "Слуга народу по-естонськи".