Володимир Зеленський розмістив пост, присвячений 7-ій річниці визволення міста Авдіївка Донецької області та героям, які загинули на фронті за мирне життя і свободу українців.

"Рівно 7 років тому Авдіївка була звільнена від окупантів. Над містом нарешті також замайорів синьо-жовтий прапор. А з ним почало відновлюватись і нормальне, не чорно-біле, мирне життя", - написав Володимир.

На честь цієї події, Авдіївську промзону, де пройшло урочисте нагородження кращих військовослужбовців, які захищають Україну, відвідав особисто президент країни Володимир Зеленський. Також на заході був присутній прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, народний депутат України, голова партії "Порядок" Муса Магомедов, голова ДонОДА Павло Кириленко, генеральний директор АКХЗ Віталій Литовка.

Гості поклали квіти до Меморіалу пам'яті воїнів операції об'єднаних сил/Антитерористичної операції, які загинули в боях за Авдіївку, який цього року отримав статус знаку пам'яті.

Володимир Зеленський, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Авдіївка сьогодні — це місто на лінії вогню, що обрало лінію свободи, лінію розвитку, лінію України", - написав президент

Голова держави заявив, що українці ніколи не забуде героїв, які зробили вибір і захищали Україну, віддавши при цьому своє життя.

Раніше ми писали про те, що Володимир Зеленський пообіцяв українцям реальну судову реформу: "Не для галочки"

Нагадаємо, що Володимир Зеленський заявив, що не допустить повторення 2014 року: "Пріоритетом є захист"

Як повідомляв Знай.иа, Володимир Зеленський нагородив маленьку героїню із Закарпаття: ризикнула життям заради малюків