У суботу, 31 липня, погода в останній день місяця буде спекотною і сухою. Малоймовірні і незначні дощі можливі у західних областях та на сході України. Максимальна температура буде тримати в межах до +32.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +27 до +31 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +14 до +17 градусів.

У центральних областях температура вдень від +29 до +30 градусів, вночі – від +15 до +18 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +27 до +30 градусів, а вночі – до +19.

У східних регіонах – вдень від +28 до +30, вночі – від +16 до +18. На півдні температура повітря - від +30 до +32 градусів вдень, нічна – від +19 до +22 градусів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Погода на 31 липня, фото Укргідрометцентр

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook повідомила, що погода 31 липня визначатиметься двома атмосферними фронтами. І хоча циклони спробують проникнути і пролити дощі, у них нічого не вийде. Останній день липня буде спекотним і сухим.

"31 липня - 1 серпня в більшості областей переважатиме суха малохмарна погода. Хіба що незначні "укуси" фронтів спровокують в суботу короткі дощі на Заході і Сході України", - попередила експерт.

Народний прогноз погоди на 31 липня в Україні

У цей день вшановується пам'ять Іоанна багатостраждального. У колишні часи в цей час топили лазні, парили віники з трави і квітів, щоб змити з себе страдну втому. У народі говорили: "Хоча в липні і душно, і жаркувато, але розлучатися з ним жалюгідно". За народними прикметами, якщо липень був жаркий, зима буде морозною.

Нагадаємо, що для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки : +40 градусів і бурі.