Американка Ембер Рахді у свої неповні 23 роки мала нереальну вагу – майже 300 кілограмів. Зайвав вага, без перебільшень, заважала їй нормально жити. І в один момент – могла її вбити. Ця історія про те, як Ембер вчасно отямилась і змогла повернутися до нормального життя та стала справжньою красунею.

Зайва вага мучила Ембер ще із дитинства. Ви не повірите, але у п’ятирічному віці дитина, яка б мала важити близько 18 кілограм, мала вагу дорослої жінки – понад 70 кілограмів. Дитина без перестанку відчувала голод, тому й так стрімко набирала вагу.

У 23 роки її вага стала критичною. Через це вона практично не виходила із будинку, не відвідувала навчання і ніде не працювала. Через те, що вона не могла повноцінно самостійно себе обслуговувати, Ембер жила із батьками. Та що там помитись, якщо вона не могла навіть нормально пересуватись.

Зрозуміла, що так далі жити не можливо, Ембер у 2014 році. За допомогою вона звернулась до спеціалістів –лікарів. Зменшувала вагу вона поступово, під наглядом експертів. До того ж, їй зробили кілька хірургічних втручань – зменшили шлунок. Вона почала вживати тільки правильні продукти.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Таким шляхом Ембер скинула 200 кг. Після такої колосальної роботи і шаленого схуднення Ембер, яка стала виглядати зовсім інакше, стала популярною у соціальних мережах. Своїм підписникам вона розповідала про своє нове життя, радила як правильно харчуватися та дотримуватися дієти.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко готова на все заради красеня Арсена Мірзояна: "Качаю д*пу"

Також Знай.uа писав Аніта Луценко розкрила розкрила вагітній Каті Осадчій секрет післяпологового схуднення: 20 кілограм за два місяці

Як раніше повідомляв Знай.uа Маша Єфросиніна зізналася в перемозі над комплексами: "Ніколи до цього не спав з товстушкою"