У Колумбії та Латинській Америці люди були неймовірно здивовані, побачивши фотографії дивного павука, схожого на скорпіона, які стали вірусною в соціальних мережах. Тоді кілька користувачів заявили, що його помітили в деяких колумбійських місцях.

Моторошна істота має вісім ніг, тіло у формі скату і довгий, як змія хвіст. За словами користувачів Інтернету, які знайшли його, він походить із сім’ї скорпіонів і вимер, поки цього року він несподівано не з’явився знову. Про це розповідає видання Сambio22.info.

Думки людей розділилися, адже не всі повірили у його існування. Одні залишилися наляканими цим видом павука, а інші почали досліджувати його походження.

Павук з жалом, фото: cambio22.info
Павук з жалом, фото: cambio22.info

Павук з жалом, фото: cambio22.info
Павук з жалом, фото: cambio22.info

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Тварина" виглядає так, наче взята з науково-фантастичного фільму. Після публікації зображень різні користувачі соціальних мереж проводили розслідування, і павук з жалом, за їхніми словами, виявився лише образом з фільмів про інопланетян. То ж насправді його не існує.

За словами людей, які опублікували фотографії, цей павук живе в різних місцях Колумбії, наприклад, в муніципалітеті Хірардо або Соледад. Істота нібито є частиною місцевої фауни й з’являється, коли йде дощ або багато тепла. Інші ж припускають, що цей користувач має багато фантазії й придумав усі ці подробиці про вигадану "тварину".

Фотографії моторошної істоти стали вірусним після того, як користувач Каміло Ернандес опублікував у Facebook різні її зображення. Наприклад, де вона підіймається стіною будинку, прогулюється у вітальні та обіймає вазони.

Павук з жалом, фото: cambio22.info
Павук з жалом, фото: cambio22.info

Павук з жалом, фото: cambio22.info
Павук з жалом, фото: cambio22.info

Нагадаємо, Аліна Гросу зізналася, як розбагатіла за карантин: "Не скаржуся". Аліна Гросу розповіла про свій гонорар і роботу під час карантину

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова влаштує грандіозне шоу на День незалежності: підготувала дещо несподіване. Оля Полякова зібралася влаштувати яскраве шоу

Також "Знай.ua" писав, Аліна Гросу зізналася, чи можливо "домовитися" з членами журі "Співають всі": "По правді...". Аліна Гросу відкрила секрети шоу "Співають всі"