Володимир Зеленський розмістив фото з військового полігону, на якому виголосив урочисту промову на підтримку Сил спеціальних операцій ЗСУ.

На своїй сторінці в Instagram глава держави опублікував пост, присвячений ССО, і вказав на два нових важливих закони, які оголосили в 5-ту річницю створення армії - про основи національного опору і збільшення чисельності Збройних Сил України. Також, Володимир заявив, що не допустить повторення трагічних подій 2014 року, адже оборона і мирне життя наших громадян в руках елітної української армії.

"ССО за короткий час стали гордістю української армії. Наймолодший, але і найсучасніший рід військ. Еліта української армії, яка має високий рівень знань і навичок, помножених на патріотизм, рішучість, вміння адекватно оцінювати обстановку і приймати важливі рішення. Це потужний сигнал всім, що наша країна буде оборонятися і не допустить подій 2014 року. Тому пріоритетом для кожного з нас є захист своєї землі, свого краю, свого дому, своєї родини. Своєї України. Загальної для всіх. Єдиною назавжди", - написав Володимир.

На фото можна побачити високопоставленого військового, який віддає честь президенту України, і самого главу держави, що прикладає руку до серця, під національний гімн. Також, на фото присутні ССО, в повному обмундируванні, з нашитими на плечах прапорами країни і емлемою їх організації.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Володимир Зеленський, фото з Instagram

ССО, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Володимир Зеленський пообіцяв українцям реальну судову реформу: "Не для галочки"

Нагадаємо, що Володимир Зеленський ощасливив Андрія Шевченка та всіх українських тренерів

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Зеленський нагородив маленьку героїню із Закарпаття: ризикнула життям заради малюків